Over ons

Icopal bvba is onderdeel van de BMI Group, een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van bouwmaterialen voor hellende en platte daken.

Sinds 2003 zijn de verkoopkantoren van Icopal en Siplast samengesmolten op de Belgische markt en in de jaren erna werd het gamma verder uitgebreid met de dakafdichtingsproducten van Icopal uit Nederland (voorheen Esha), Duitsland en Denemarken en verder vanuit Vedag in Duitsland en Villas uit Oostenrijk.

Kwaliteit staat bij Icopal van oudsher op de eerste plaats. Dit wordt mede bevestigd door de ISO-certificering op alle fabrieken, waar ook ter wereld. Verder worden daar voor specifieke producten nog de lokale goedkeuringen aan toegevoegd.

BMI Group

Icopal is onderdeel van de BMI Group, bestaande uit Braas Monier en Icopal. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa. Met meer dan 150 jaar ervaring is het bedrijf marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen. BMI Group heeft een hoofdkantoor in Londen en heeft circa 11.000 medewerkers in 40 landen wereldwijd. Achter BMI Group staat de holdingmaatschappij Standard Industries, tevens eigenaar van GAF, in Noord-Amerika de marktleider in dakafdichtingen.

  02 582 75 00

  Uw adviseur 

  E-mail

  Nieuws/Snelle links

  Standard Industries voltooit aankoop van Braas Monier en wordt wereldleider in dakbedekking

  Lees meer

  Duurzame dakoplossingen

  Lees meer

  Icopal Universal dakbedekking

  Lees meer

  Bitumen dakbedekking

  Lees meer

  Kunststof dakbedekking

  Lees meer
  Deze website maakt gebruik van cookies. Als u onze website bezoekt gaat u akkoord met deze cookies. Lees hier meer informatie